Skip to main content

RETAIL SERVICES

stijlelement zijderlaan

Specialist in kattenbakvulling

Zijderlaan Retail Services is leverancier en gespecialiseerd in het verpakken van enkelvoudige grondstoffen in consumentenproducten voor huisdieren. Onze sterke betrokkenheid bij internationale leveranciers stelt ons in staat om de juiste grondstoffen te selecteren met een focus op kwaliteit en diversiteit.

Assortiment kattenbakvulling

Ons assortiment omvat een breed scala aan minerale grondstoffen die geschikt zijn als kattenbakvulling, waaronder Bentoniet, Attapulgiet, Alganiet, Sepeoliet, Zeoliet en Calciumsilicaat. We bieden ook organische grondstoffen zoals Virgin/Recycled houtpellets en stro pellets. Daarnaast hebben we diverse andere producten zoals houtvezel, hooi, stro en vlas in verschillende varianten en formaten.

Maatwerk assortiment

We werken graag samen met u om een geheel assortiment of productlijn samen te stellen die geschikt is voor uw organisatie of winkels.

Kwaliteitswaarborging

Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, beschikt Zijderlaan Retail Services over een eigen laboratorium waar dagelijks controles worden uitgevoerd op inkomende en uitgaande goederen. We zijn gecertificeerd volgens ISO 90001:2015 en BRC Consumer Products, waarmee we onze hoogwaardige kwaliteit aantonen.

Leveringszekerheid

Onze producten hebben een hoge rotatiesnelheid op de winkelvloer, daarom houden we grote voorraden aan om altijd Just-In-Time te kunnen leveren. Dankzij onze 10 verpakkingslijnen hebben we de productie in eigen beheer en kunnen we snel en flexibel inspelen op de behoeften van onze klanten. Dit geldt zowel voor private label als ons eigen merk Agriselect.

Innovatie en duurzaamheid

Zijderlaan Retail Services is gericht op innovatie en duurzaamheid. We streven ernaar om ons assortiment voortdurend te verbeteren en duurzame oplossingen toe te voegen. We maken gebruik van gerecyclede houtpellets en werken hard om andere duurzame producten stevig in de markt te zetten.

RETAIL SERVICES

Dwarsweg 10

5165 NM Waspik

T: + 31 (0)416 – 31 90 09

E: retailservices@zijderlaangroup.nl

ISO 9001 : 2015
Zijderlaan Retail Services

BRC Consumer Goods
Zijderlaan Retail Services

FSC
Zijderlaan Retail Services

nl_NL_formalNL