Skip to main content

BULK HANDLING

stijlelement zijderlaan

Strategisch gelegen

Zijderlaan Bulk Handling is gevestigd aan de aftakking van de Bergse Maas, waardoor schepen tot een grootte van 1750 ton onze kade kunnen bereiken. Daarnaast profiteren we van een gunstige locatie nabij de snelwegen A59, A16, A27, A15 en A2. Onze locatie(s) in Waspik bevinden zich in het hart van de Benelux, met gemakkelijke toegang tot heel Europa.

Interne opslagcapaciteit en diensten

Op onze locatie(s) in Waspik beschikken wij over een (droge) opslagcapaciteit van meer dan 75.000 ton. Hier worden diverse materialen opgeslagen, waaronder mineralen, biomassa en agrarische grondstoffen. Deze opslagcapaciteit wordt gerealiseerd in aparte opslagloodsen en vakken, waardoor een georganiseerde en efficiënte opslag mogelijk is.

Naast de opslagloodsen en vakken beschikken wij over een ruim buitenterrein waar diverse activiteiten kunnen plaatsvinden. Bij Zijderlaan Bulk Handling kunnen bulk- en big bag’s op verschillende manieren worden aangevoerd, zoals per schip, vrachtwagen of container.

Naast bulkopslag bieden wij ook uitgebreide mogelijkheden voor de opslag van stukgoed en pallets.

Diverse diensten

Wij bieden een breed scala aan diensten om aan uw specifieke behoeften te voldoen, waaronder breken, zeven, malen en ontijzeren van producten. Dankzij onze eigen afzaklijnen kunnen wij uw product leveren in elk gewenst volume van 5 tot 50kg/liter.

Volledig geautomatiseerde stellingen met pallet shuttle

Onze ruimtes zijn voorzien van volledig geautomatiseerde stellingen met een pallet shuttle, waardoor wij ruimte kunnen bieden aan maar liefst 7500 pallet plaatsen.

Externe projecten

Dankzij onze langdurige relaties in binnen- en buitenlandse zeehavens hebben we de mogelijkheid om grote projecten aan te nemen met dezelfde zorg en kwaliteit waar wij om bekend staan. Of het nu gaat om specifieke vereisten zoals diepgang of de grootte van de opslagruimte, wij staan klaar om uw project succesvol af te ronden.

Uw betrouwbare partner in bulk handling

Bij Zijderlaan Bulk Handling kunt u rekenen op professionele bulk handling services en hoogwaardige opslagfaciliteiten. Onze strategische ligging, uitgebreide diensten en toewijding aan kwaliteit maken ons de ideale partner voor al uw bulk handling behoeften. Of u nu een groot of kleinere speler bent met specifieke opslagvereisten, wij zorgen voor de juiste logistieke afhandeling.

BULK HANDLING

Hooiweg 2A

5165 NM Waspik

T: + 31 (0)416 – 31 36 36

E: bulkhandling@zijderlaangroup.nl

GMP
Zijderlaan Bulk Handling

nl_NL_formalNL