Skip to main content

BULK TRADING

stijlelement zijderlaan

Hoogwaardige biomassa producten voor bulk trading

Zijderlaan Bulk Trading is gespecialiseerd in het importeren, vermarkten en distribueren van diverse biomassa producten. Onze meest voorkomende handelswaar is biomassa in de vorm van houtpellets. Deze hoogwaardige houtpellets dienen als belangrijke biobrandstof en worden steeds populairder in de warmte- en energiesector. Wij leveren aan grote afnemers, zoals energiecentrales, nationale en internationale retailers en groothandelaren. Ook bedienen we bedrijven met silo’s of bunkers die kleinere hoeveelheden nodig hebben, variërend van 2 tot 30 ton. Daarnaast bieden we ook verpakte opties in zakken van 10 kg en 15 kg. Bovendien verwelkomen we consumenten via ons merk Agriselect.

Andere trading activiteiten

Naast onze focus op houtpellets hebben we uitgebreide ervaring in de handel van verwante producten voor de energiesector. Denk hierbij aan blackpellets, getorreficeerde houtpellets, sunflower husk pellets, olijfpulp, druivenpittenmeel en houtmeel dat vrijkomt als bijproduct van de houtpellet productie.

Samenwerking

Zijderlaan Bulk Trading streeft naar een goede samenwerking met haar dealers, waarbij vertrouwen en kennis van het vak vooraan staan. Agriselect is een merknaam dat sterk in de markt is gevestigd. Interesse om Agriselect dealer te worden en wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vul ons formulier in voor meer informatie.

BULK TRADING

Dwarsweg 10

5165 NM Waspik

T: + 31 (0)416 – 31 90 09

E: bulktrading@zijderlaangroup.nl

ENPLUS
Zijderlaan Bulk Trading

DIN PLUS
Zijderlaan Bulk Trading

NTA 8080
Zijderlaan Bulk Trading

SBP
Zijderlaan Bulk Trading

FSC
Zijderlaan Bulk Trading

nl_NL_formalNL