Skip to main content

Agriselect

stijlelement zijderlaan

Agriselect: hoogwaardige producten van de Zijderlaan Group

Agriselect is het toonaangevende merk dat valt onder de gerenommeerde Zijderlaan Group. Bij Agriselect zijn we trots op onze hoogwaardige producten en onze inzet voor duurzaamheid. Wij verpakken houtpellets in handige 10-15 kg verpakkingen voor de huisbrandmarkt en in bulk leveren aan grotere energie-installaties. We hebben dit succesvolle concept uitgebreid naar de kattenbakvulling, waar Agriselect nu een krachtige merknaam is geworden (en we blijven actief in de houtpelletindustrie).

Hoogwaardige en duurzame verpakkingen

Bij Zijderlaan Group is ons uitgangspunt duidelijk: we verpakken alleen hoogwaardige producten onder de merknaam Agriselect. Dit geldt zowel voor onze houtpellets als voor onze kattenbakvulling. We hechten waarde aan duurzaamheid, en daarom gebruiken we hoogwaardige, milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen. Elke verpakking heeft zijn eigen herkenbaarheid en uitstraling, waardoor Agriselect producten zich onderscheiden.

Verpakte Agriselect kattenbakvulling

Agriselect kattenbakvulling is verkrijgbaar in handige verpakkingen van 8, 10, 15 en 20 liter. Of u nu een grote retailer, een groothandel, een kleine keten of een webshop bent, u kunt ons assortiment aan uw klanten aanbieden. We bieden ook mogelijkheden om een assortiment Agriselect producten samen te stellen voor zowel grotere als kleinere ketens.

Ontdek zelf waarom Agriselect de beste keuze is voor hoogwaardige producten van de Zijderlaan Group. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en de mogelijkheden voor uw winkel, groothandel of webshop. Samen kunnen we een assortiment samenstellen dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Kies Agriselect: duurzaamheid en kwaliteit in één

Kies voor Agriselect kattenbakvulling en houtpellets, waar duurzaamheid en kwaliteit hand in hand gaan. Samen werken we aan een groenere toekomst terwijl we hoogwaardige producten leveren die geliefd zijn bij huisdierbezitters en energie-installaties. Bij Agriselect en Zijderlaan Group staat tevredenheid voorop!

Agriselect

T:
E: Agriselect@zijderlaangroup.nl

nl_NL_formalNL